Tagen på bar gärning!

Men först och främst - fick bekräftelsen i brevlådan idag och vi kom med på utställningen i Uppsala den 5-6 januari :D :D Åh så spännande, min och grabbarnas första riktiga utställning!

Men här under har ni den lille rackarn som envisas med att släppa ner leksaker i vattenskålen, eller rättare sagt endast denna röda lilla mus som vi fick av Kricko (tack igen för det kricko, kan säga att Magnum blivit KÄR i denna lilla mus och Loke får aldrig ha den, även om den nog var tänkt till de båda) 




Kommentarer
Postat av: Linda

Jätte mycket fina bilder på dina fina missar ;-)

2012-12-12 @ 17:01:41
URL: http://www.beautywise.se/Lotus/Index%20.htm
Postat av: Linda

länken blev lite fel,att ett litet mellan slag kan bli så fel ;-)

2012-12-12 @ 17:08:19
URL: http://www.beautywise.se/Lotus/Index.htm
Postat av: Marie

Hihi lilla gubben, vet inte om han försöker dränka musen eller ge den vatten?! ;) Fast Piggelin/Loke har också varit duktig på att göra detsamma här hemma, vår vattenfontän i köket har numera en "jättefin" rosa ton i plaströret där vattnet kommer upp igenom. ;)

Pussa Magnum från oss <3

Kram
Marie

Svar: tror han försöker dränka den i så fall! alla möjliga sätt har han för att försöka få död på denna mus! haha. ja just det, hörde ju om det men visste inte att de va piggelins påhitt?? haha.
kram!
Lisa Naréus

2012-12-13 @ 18:44:33
URL: http://blogg.sessans.com/
Postat av: Sarah

Hej Lisa,

hittade din blogg via Marie. Vi är ägare till Magnum och Lokes syster Kiwa. Kan bara konstatera att Kiwa oxå börjat att "dränka" sin favoritleksak, som är en lurvig mus med fjädrar :-)

Hon är jättestolt efteråt oxå och vill gärna visa upp vad hon gjort! Vad roligt att de agerar så lika!

// Sarah


Svar: Hej Sarah!
Vad roligt att du hittade hit :D

Haha va kul att de är lika! Loke gjorde så hemma hos Marie, sen har han bara gjort det någon gång här så det är Magnum som är den stora boven! Men roligt att de har sina knep för att ta död på bytet ;)

Hur går de med Kiwa för er? :) Växer så hon knakar? Hörde att ni var nära på att sno Magnum av oss ;) Haha. Men de är ju så lika!!
Lisa Naréus

2012-12-18 @ 10:04:51
Postat av: Sarah

:-) Det går bara bra för oss med fröken bus! Hon växer absolut i sin takt - hon är inte alls förtjust i torrmaten. Av bilderna hos dig känns det som att dina killar är betydligt större.

Visst var det nära ;-) vi stod utanför ytterdörren när Marie ringde.. Det jag tyckte var så lustigt var att jag tidigare kommenterat om hur lika de var medan vissa andra (nämner inga namn ;-) ) var överens om att man lätt såg skillnad på dem... Magnus var iaf en riktigt cool katt i bilen!

Kiwas nästa utmaning blir att hålla sig borta från julgranen vi tänkte sätta upp ikväll - det kan bli riktigt spännande! :-)

Ha det så bra - blir spännande att se mer av grabbarnas äventyr!// Sarah

Svar: Jasså? Här är det tvärtom, grabbarna är inte så förtjust i våtmaten men äter torrfoder så de knakar! Men men, kanske är någon trotsperiod ;) Jaha, där ser man! Och jag som tycker mina grabbar känns så små förtfarande, ska väga dem imorgon då de ju fyller 5 månader :D
Hahaha alltså oj så jag skrattade då Marie berättade det där!! Jo jag hörde att han fick åka bak mellan era pojkar, de måste han ju ha tyckt om. När vi hämtade honom satt han först bak själv men då gnällde han en del så det slutade med att jag fick sitta i baksätet med honom hela vägen hem, då blev han nöjd :)

Lycka till med Kiwa och julgranen ;) Och god jul!!
Lisa Naréus

2012-12-18 @ 12:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0