Foder

Om precis en månad blir mina pojkar "stora", de fyller nämligen ett år då!! :)

Det börjar bli dags att gå över till ett vuxenfoder, och de kommer få fortsätta äta Applaws och Bozita. Båda fodren har höga kötthalter och lite spannmål och grabbarna har tyckt om kattungefodret så förhoppningsvis gillar de vuxenfodret också :)

Det fanns flera olika sorter att välja på av Bozitafodret, valde Bozita Large, om grabbarna gillar det kommer det nog vara perfekt. "Bozita Feline Large är ett komplett balanserat helfoder för vuxna och växande katter. Innehåll och bitstorlek gör att fodret lämpar sig särskilt väl för katter av större modell och katter som äter för snabbt. Fodret är även lämpligt för långhåriga katter och för katter med känslig hud och päls."
Med tanke på att Sibirierna växer till de är 5 år och mina grabbar bör växa på sig en del ;) Loke är också rätt glupsk av sig och de är ju långhåriga :) 

Beställer som alltid från zooplus. Och de hade kampanj på 400grams påsarna då man även fick med våtfoder, så beställde två sånna små paket för att testa :) Går det hem blir det att beställa 10kg, räcker länge och är sjukt ekonomiskt då de större påsarna är bra mycket billigare i kilopriset! Tänk på det då ni köper kattfoder! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0