På mammas jobb

Idag åkte jag och grabbarna och hälsade på på mammas jobb :) hon jobbar på ett äldreboende så tala om att alla äldre blev glada! :)


Älskade Magnum

Jag älskar absolut grabbarna PRECIS lika mycket. Men ändå på olika sätt :) Magnum är den här fruktansvärt tillgivna mysbjörnen som man tror inte gör en fluga förnär (men hör upp! Flugjakt är hans bästa sport). Han pratar alltid med oss, kurrar bara man petar på honom och är nog en av världens snällaste katter. Sen är han ju faktiskt en riktig mammagris också ;) även om det var husse som var nummer ett på bilden nedan.

Sen är han ju otroligt snygg också såklart ;) och jag tycker jag ser på honom från dag till dag hur han utvecklas. Öronen är fortfarande höga men de har börjat åka neråt allt som han växer på sig :) han blir nog en riktigt redig karl då han är fullvuxen!

Detta är mobilbilder då jag inte hade systemkameran framme.


Kattvisning på Nolia

Björkstakatten har kattvisning på Nolia hela Noliaveckan! Vi var där onsdag och torsdag :) Här kommer en redig bildbomb från två otroligt roliga dagar!

Onsdag:

Hampus var med på onsdagen :) 

Eddie pratar som vanligt ;)

Grabbarna i buren <3

En vacker Siames

Andra vackra siameser

Camilla och Ella

Jag och en smygande Loke

Min älskade Magnum-pojke <3
 

Torsdag:

En Norsk Skogskatt på 14 år :)

Och Loke som fick sig många promenader dessa dagar, han har till och med lärt sig gå fot!!! Magnum trivdes bäst i buren där han fick mysa ner sig <3

Camillas vackra Ella

Eddie socialiserar ;)

Fina Sibiriska katten Penny på 5 månader var där :) Så himla söt hon var!!

Nyvaken Eddie ;)
Och så avslutar vi med den vanliga gäspposén ;)
 

Nolia

Vi har varit på Nolia idag och är där imorgon också :) kom gärna och hälsa på oss i Björkstakattens tält!


RSS 2.0