Kong kickeroo

I kattungepaketet fick jag med små kong kickeroo som grabbarna var förtjusa i. Nu såg jag att det fanns en större modell fylld med kattmynta som jag fick hem i brevlådan idag! Grabbarna ÄLSKAR den!! Mest Magnum som tagit beslag på den ;)Sen kom brorsan och ville vara med i leken ;)

Promenad

Men en kort sådan. Det är superfint ute men det droppade och rasade snö från alla de möjliga ställen så de var lite läskigt ute idag tyckte grabbarna!


Onsdag

Gjorde ett tappert försök idag att få en fin bild på grabbarna tillsammans. Det var inte det lättaste kan jag meddela.. 
 


Och sen några bilder på de var för sig, bra mycket enklare ;)

Magnum älskar att sitta på toalettstolen

Haha älskar hans min här! 
Magnum i avel

Tanken är att vår mysige gosbjörn Magnum ska få lämna efter sig några kullar då tiden är inne.

Loke kommer att kastreras nästa vecka och förbi vår mysiga sällskapskatt <3

Är man intresserad av Magnum till avel eller har frågor så kan man mejla mig på liza_nr6@hotmail.com. Det går också bra att höra av sig till hans uppfödare Marie (marie@sessans.com) eftersom vi tillsammans kommer välja honorna.

Magnums stamtalva

HCM-test: testas längre fram
Fiv, FelV-test: testas längre fram
Kommer även att testa ifall han är bärare av colorpoint.
 
 
 

fyra mobilbilder


Något helt annat..

Något i stil med att jag tar kort på mina katter för jag tycker de är så himla fina och vill visa upp dem. Likadant då jag gjort en maträtt som ser helt himelskt god ut eller då jag städat och gjort extra fint i lägenheten. På ungefär samma sätt måste jag nu visa upp en text som en underbar vän skrivit om mig. Blir alldeles rörd till tårar! <3 
 
"Jag pratar om hon med världens snällaste hjärta, och som alltid får mig att skratta för att hon är sådär härligt knäpp. Hon som får mig vilja vara ginger för att hon är så fruktansvärt vacker i det. Hon som gav mig ett garnnystan i julklapp, för att vi har en söt interngrej. Hon som är klokare än alla böcker tillsammans, oavsett vad hon tror själv."
 
 
Och Desirée, nu skrattar jag högt och på riktigt då jag kom på vad som gjorde att vi fann varandra! 
 

Powernap

Blev tyst i lägenheten och hittade karlarna i huset här! ;)


Morgonspan


Lite förändring

Före och efter. Att en sån enkel sak kan göra sån stor skillnad :)


Gäsp..

Ja det "märks" kanske att det är webbdesign jag studerar. Har suttit och fifflat runt med bloggdesignen och helt plötsligt är klockan mitt i natten. Men hur roligt är det inte då man börjar förstå sig på alla dessa koder och vetenskaper?? Ni lär få se lite ändringar här rätt ofta nu, men om det ser bra ut alla gånger kan jag inte lova ;) jag lär mig väl förhoppningsvis.. sakta men säkert :) Gonatt! 

Sådan matte sådan katt?


gullemagnum

Tog upp honom och nu vill han inte gå ner, får plugga med en hand då :) 
 

Ser ju inte jätteskönt men tydligen är det såhär han vill bli buren! ;)

7 månader

SE*Sessan´s Magnum Classic
n 24

 
SE*Sessan´s Piggelin (Loke)
w 64Och dom båda <3


Lördagsmys


Applaws

Beställde hem nytt våtfoder till grabbarna. I hopp om att de ska tycka om detta från Applaws. Men vem vet? Royal Canin verkar ju vara de enda ätbara i deras ögon förutom torrfoder då. Kokt torsk går också bra, även rå äggula slinker ner ibland, men sen sätter de upp tassen. Får hoppas de bara är inne i någon trotsperiod!


Hundpromenad?

Har börjat ta ut grabbarna på promenad i koppel mer eller mindre varje dag (i den mån jag har tid).

Loke vill oftast in efter en kort stund, han verkar tycka att snön är lite otäck ändå. Men MAGNUM däremot, han är helt galen och ÄLSKAR att vara ute. Han har redan hittat "sin" runda som han går varje gång vi är ute, efter vägen här på kvarteret. Han går precis som en hund som går fot, tittar upp på mig ibland för att se att jag hänger med och ibland stannar han upp för att tvätta tassarna och spana. Sen efter ungefär 20-30 minuter blir han nöjd och går hela vägen hem enda fram till dörren och så går vi in.

Väl inne så tvättar han tassarna igen sen blir det bus till max med brorsan, precis som en hund som kommit in efter en promenad, sprudlar han av energi och ska rejsa runt som en tok! Just nu är vi precis hemma efter en promenad och grabbarna springer runt och jagar varandra som galningar, sedan blir det lite kvällsmat och efter det gonatt! Jag har varit lite orolig över Magnum då han ibland suttit och jamat vid dörren och velat ut, men de gånger han självmant gått till dörren verkar han nöjd :) Så får se att han håller sig till 30min långa promenader så bör de ju fungera fint med att få lille prissen nöjd ;)

Sen får vi se till våren hur det blir med att näta in balkongen. Eftersom vi söker lägenhet för fullt i Umeå känns det lite halvjobbigt/onödigt att näta in denna balkong. Så självklart måste vår nästa lägenhet ha balkong som går att näta in eller vara inglasad :) Det tror jag grabbarna skulle älska sen kommer det garanterat kännas skönt för oss att slippa oroa oss över altandörren och att de smiter ut och kunna låta den stå öppen på somrarna :) Så det är bara att leta vidare!

Hjärtan


Instagram

Jag är väldigt aktiv på instagram och lägger ofta upp bilder på grabbarna där. Så följ mig ifall du vill :) lisyloe heter jag där!


Banana Leaf

FY FAN säger jag bara, att montera ihop detta träd kommer garanterat ge mig träningsvärk imorgon. Haha, nej men alltså.. superfint träd och både jag och grabbarna är supernöjda!! :) Inte bara en bra kattmöbel utan en jättefin inredningsdetalj också, älskar det!! 


Oh, en ny kartong full med massa spännande saker kom husse hem med!

Skojigast av allt var nog att se matte montera ihop det! Massa roliga skruvar och saker att leka med ;)Äntligen färdigt!!

Tyckte det passade bra i hörnet utmed altandörren så kan grabbarna spana ut genom fönstret :)

RSS 2.0