Kväll på balkongen
Kattgård, före under och efter.

Nu är allt inrett och klart, mysigt för oss och mysigt för grabbarna som ÄLSKAR att vara där ute. 

FÖRE:


UNDER: 
Fick hjälp av världens bästa morfar <3


EFTER:
Utställning Domsjö 19/5

Idag blev grabbarna tio månader! Och dagen har vi spenderat i Domsjö på utställning :) Båda tog sina första certifikat idag och jag är såå nöjd och stolt över grabbarna! De är så duktiga!

Magnum tycker de är lite halvläskigt ibland, men i buren är han cool-lugn och ligger mest och myser och sover. Loke däremot är teaterapa som vanligt och därför blir det mest bilder på honom då han i princip kastar sig över en då man öppnar buren..

Sen blev det en del bilder på andra katter också :) 


Grabbarna i buren.Jag och Magnum uppe hos domare Lene Glem.Lene gav Magnum fick jättefin kritik!! Men som vanligt så måste han växa på sig. Hon är danska och märkte att jag hade lite svårt att förstå vad hon sa, så assistenten översatte en del. Det var roligt då hon sa att Magnum fick sitt Certifikat och jag sken upp som en sol, då sa hon: "haha DET förstod du! ;)"


Här visare Lene att han behöver mer bredd i ansiktet. 

Camilla med sin S*Zagamin Heque (Eddie) och pappa sin ;)Eddie uppe hos domaren Thea Friscovec


Loke uppe hos domare Michael Edström


Loke fick också otroligt fin kritik. Men även här påpekades det att han behövde växa på sig, och det var anledningen till att han inte gick till nomenering. Men han fick sitt certifikat och jag är så stolt över min duktiga snutt! :)Camilla och Eddie uppe för nomenering till Panel. Eddie blev dock slagen av den andra Burman, men mycket fin han också! S*Globetrotters Bonneville, ägare Monika Forsberg Lind. 

Här har ni honom igen :)


Linslusen Loke som vanligt!

Och Magnum chillar :)Susannes Chana tog titeln CHAMPION idag :) Grattis igen <3

Hon är så fin <3 S*Altaicas Chana, ägare Susanne Vikström. 

Också fina S*Lince´s Linate <3 Som blev EX1 båda dagarna. Ägare Sara Granqvist. Nils-Eric Skogs jättefina Sibirtjejer. Nu vet jag inte vem som är vem men de heter IP S*AmilliiSibiri's Lillana Izzyevitj och IC S*AmilliiSibiri's KillMosueki. 


Grabbarna blev lite rastlösa tillslut ja..
Även om det var lite läskigt uppe hos domaren så varvMagnum väldigt fridfull i buren <3

Här är Lennart Degerliden med Bästa Veteran GIP CH S*Divornas Feml Alicia Attraction.


En annan av hans katter, en hona på 11 månader.Fina fina isprins <3 


Och snygga Eddie!
 
Våran burgranne som jag inte vet vad hon heter. Men jättetrevlig matte!


Grabbarna med dagens priser :)


Men sen sa Loke "inga mer bilder! nu åker vi hem!"

Och där tog de igen sig ute på deras älskade altan :) Nu har vi myst heela kvällen! Massor med energi!!!

Inte tillräckligt varmt här än? Tji fick jag! Fick sån energi idag så jag begav mig ut på en nästan två timmars lång promenad.

Sen hade jag en hel del webdesign att göra. Så jag tog ut datorn på altanen och har suttit där tills kvällen :) och katterna har njutit massor av detta väder med! Loke har mestadels legat i skuggan ;)

Söndagens utställning närmar sig, så ikväll blir det bad av lortgrisen Loke :) tur jag skurat upp altanen ordentligt nu! Så förhoppningsvis håller han sig ren och fin till söndag :)


15 maj

Igår bestämde vi oss för att åka båda dagarna till Skellefteå ändå! Vi hade ju bara anmält oss till söndagen eftersom Camilla som jag och grabbarna ska samåka med först bara kunde åka på söndagen, MEN nu är det ändrat och det blir både lördag och söndag :) Så ännu en mysig helg full med massa kattsnack och kattmys och lite campingliv som jag älskar!! 

Sen bjussar jag på lite nya bilder på grabbarna :) På söndag blir de ju 10 månader!! 


Smuts på näsan.. passar utmärkt då matte ska försöka ta fina bilder!
Sen avslutar vi med en bild på Loke i sin bästa pose ;)

Försökte mig på premiärfrukost på balkongen idag. Höll ut en stund, det är inte riktigt tillräckligt varmt här än!

Apport Loke!

12 maj

Jag har köpt en ny kamera. En kompakt systemkamera från Sony som jag håller på att utforska för fullt! Det här med att fotografera är jag väl inte bäst på, men övning ger färdighet! Så idag fick grabbarna utstå mycket fotografering då jag ville testa kameran ordentligt ;) 

Och jag har en känsla av att det kan komma upp rätt mycket bilder här framöver..
2 år

2 år sedan du lämnade oss och idag tänker jag extra mycket på dig min älskade Nisse <3 Hoppas du har det underbart där du är nu och jag kommer alltid alltid älska dig min första kärlek! 


Altanen

Altanen börjar ta sig nu :) en del småfix kvar och sen plantor och blommor! Hoppas grabbarna ska trivas lika bra där ute som oss :)


Nytt klösträd!

Äntligen har skruvarna kommit och det monterades ihop igår :) Överlyckliga grabbar! 
 

Haha Magnum dyker ;)

 
 

RSS 2.0