På resande tass

Nu är vi hemma från en sjukligt nice helg i Sundsvall med camping- och utställningsliv i ett.

Ögonen går i kors och jag hör fortfarande Eddies ljuva stämma eka i mitt huvud efter en 4 timmars bilresa. I alla fall så är Loke stoppad i Sverige nu och måste utomlands för att ta sitt sista cert för att ta titel som Internationell Premier. Magnum kämpar fortfarande på för att bli Champion men det är inte så lätt då man har en viss Julle-Bulle som konkurrens ;) Men vi är nöjda som alltid!!

Kan lova er en bildbomb här imorgon :) Nu tänker vi krypa ner i soffan. 

Utställning Solkatten 15-16/6

Hade en otroligt rolig och trevlig helg i Skellefteå. Vi fick turen att bo hos Linda som så snällt bjöd in oss i sitt hem! TACK återigen för det Linda, så himla himla snällt <3 

Det var då jag och Camilla som åkte. Jag hade med mig mina pojkar såklart och hon hade med sig sin Burma Eddie :) 

Här nedan kommer en bildbomb från helgen, tänkte börja med att lägga upp bedömningssedlarna, läsa den som läsa kan ;) Det är inte det enklaste. Men here u go:

Loke, lördag:
Domare Michael Edström. Eftersom Michael redan hade gett Loke ett cert i övik var sedeln tvungen att signeras av en annan domare för samtycke. Jag och Loke satt och väntade på en stol i det tomma panelrummet på Sirpa som skulle komma och signera, men då fick Anne Veland syn på oss och kom och var jättetrevlig och mysig med Loke. Hon trodde vi satt och väntade på panelen men då jag sa att vi väntade på en signering sa hon direkt: Men jag kan signera!! Haha :) 

Loke, Söndag:
Domare Sirpa Lindelöf. PREMIER :) 

Magnum, Lördag:
.
Domare, Anne Veland. Här blev Magnum EX2 och certet gick därmed till konkurrenten Crux. Men han fick sån otroligt fin kritik av Anne så jag var så himla nöjd ändå!!! Han föll på storleken, som alltid.. ;) Crux är en superfin kille han med! 

Magnum, Söndag:
Domare, Michael Edström. 

Lördag:

Helenas superfina Neva-tjej Alhena. 

Susannes Malaco-kull var på besök ;)
Julias Zjanna 

Eddie uppe för bedömning

Susanne och hennes Chana 

Magnum uppe för bedömning

Anne bestämmer vem som ska få certet, och det gick till Crux, men han är verkligen en superstilig herre :)
Crux
Helena och Melissa

Jag och Loke

Julia och Zjanna

Uppe för bedömning 

Jag och Loke uppe för bedömning

Susanne vann BIS-kullklass!

Samma sak gjorde Eva med hennes Burmakull! :)

Eddie i panel
Grattis till BIS!!

Söndag:

Dags för dag nummer två.
Stilig herre <3

Uppe för bedömning

Loke och Magnums halvbror Bamse. Superfin kille <3 (de har samma pappa)

Uppe för bedömning

En av Evas bebisar

Susanne med Bella
Eddie blev BIS (Best In Show = Bästa kastrerade hane i katergori 3 på hela utställningen) båda dagarna!!!!!!! Helt sjukt och helt otroligt vad roligt! :D 
Foder

Om precis en månad blir mina pojkar "stora", de fyller nämligen ett år då!! :)

Det börjar bli dags att gå över till ett vuxenfoder, och de kommer få fortsätta äta Applaws och Bozita. Båda fodren har höga kötthalter och lite spannmål och grabbarna har tyckt om kattungefodret så förhoppningsvis gillar de vuxenfodret också :)

Det fanns flera olika sorter att välja på av Bozitafodret, valde Bozita Large, om grabbarna gillar det kommer det nog vara perfekt. "Bozita Feline Large är ett komplett balanserat helfoder för vuxna och växande katter. Innehåll och bitstorlek gör att fodret lämpar sig särskilt väl för katter av större modell och katter som äter för snabbt. Fodret är även lämpligt för långhåriga katter och för katter med känslig hud och päls."
Med tanke på att Sibirierna växer till de är 5 år och mina grabbar bör växa på sig en del ;) Loke är också rätt glupsk av sig och de är ju långhåriga :) 

Beställer som alltid från zooplus. Och de hade kampanj på 400grams påsarna då man även fick med våtfoder, så beställde två sånna små paket för att testa :) Går det hem blir det att beställa 10kg, räcker länge och är sjukt ekonomiskt då de större påsarna är bra mycket billigare i kilopriset! Tänk på det då ni köper kattfoder! ;) 

Någon som testat denna?

Skickade min kära sambo att köpa kattsand i veckan. Vi har alltid kört på EC lavendel men den var slut. Personalen hade rekommenderat denna och Hampus fick den billigare då han sa att vi aldrig testat den.

Någon som gjort det? :) tänker mig att den kanske är bra då man har en vit katt tro? Tur Magnum är bättre på att tvätta tassarna än Loke ;)


Mysmåndag

Jag har haft sån hosta senaste veckan, och har knappt kunnat sova något på nätterna. Idag bestämde jag mig för att vara hemma och vila halsen ordentligt, ringde vårdcentralen och fick hostmedicin utskrivet, hoppas för allt i världen att det ger sig för jag är HELT slut i kroppen. Blir så frustrerad av sånt här och klarar inte av att bara vara hemma och göra ingenting. Idag har jag dock hunnit sitta med en hel del webbdesign under dagen och det kändes bra!  Och gladast över att jag var hemma idag var mina pojkar <3
 

Sen kom husse hem från jobbet <3
 
 

Godmorgon!

Vaknar upp utvilad och ligger fortfarande kvar i sängen! Sååå mysigt. Magnum var precis här med mig men nu blev han less å klev upp ;)

Ska laga mat som en tok idag då det blir någon slags personalfest här ikväll :) har en kattallergisk kollega så blir spännande att se hur det går.. Hoppas det fungerar fint! Ska fara ett extra varv med dammsugaren för sakens skull.

Bilden är från förra veckan men som många mornar brukar se ut. Loke älskar att krypa in under täcket med mig! <3


Hur i hela... ?

Hade hängt tvätt innan jag for på jobbet. Kommer hem å hittar tvättställningen såhär och två pojkar som ser ut som stora frågetecken. Ett linne hade de dragit in i köket också. Haha ja vad säger man...


Diverse mobilbilder

https://cdn2.cdnme.se/3967342/6-3/pic_51af0373e087c31ab06c7b5b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3967342/6-3/pic_51af037fddf2b317bb5219f4.jpg" class="image">


Veckans kattvän!

Igår upptäckte jag att mina besökare på bloggen bara ökat med stormfart, märkligt tyckte jag.. såg sedan att Susanne Hellman (Kattbeteenderådgivare) hade lagt upp vår innätade balkong på hennes facebooksida och länkat till min blogg!! Fått jättefina kommentarer och blev riktigt glad!! :) Vad söta alla är!

Sen idag var jag in på hennes facebooksida igen och upptäcker då att jag blivit utsedd till Veckans kattvän!! JÄTTEKUL! :) Kommer få en CD hemskickad och blir riktigt spännande att testa den med katterna. 

Tack tack Susanne!! 


RSS 2.0