utställningen i mobilbilder

Kom ju på att de togs en del mobilbilder under helgen, ni får se dem så länge tills bilderna från anette, sussie och marie anlänt ;)

Lördag:

Grabbarna chillar i buren efter inchecningen


Loke precis innan första bedömningen

Då var de dags!


Första bedömningen av Loke


Väntar på resultatet och Loke blev EX 1! (för de som läser och kunde lika lite som jag kunde för ett tag sedan så betyder det att han vann över de i samma ålder och färg) Han gick då vidare till NOM, där väljer domaren ut sin favorit av de han bedömt i samma ålder och som då går till panel (final kan man säga) och där blev Loke slagen av en Birma. Men mycket nöjda var vi ändå!!!!


Magnum innan första bedömningen


Glad jag såg ut.. haha.

Här mötte Magnum en hona, som vann över honom men eftersom de var av olika kön fick Magnum ändå titeln ex 1


Avslutar lördagen med en bild på Marie och Uthea :)

Söndag: 

Grabbarna skulle upp tätt så idag ställde Hampus Magnum, gick väldigt bra! Han fick väldigt fin kritik av domaren men hade samtidigt hård kunkurrens av otroligt fina Juliy som Kicki äger och blev där EX 2, men såklart var vi väldigt nöjda ändå över vår lille duktiga prins!

Domaren märkte att det här med utställning var nytt för Magnum och var väldigt go med honom :)

Väntar på bedömningen.


Har inga bilder från Lokes bedömning på söndagen. Men även här blev han EX 1 med ännu bättre kritik från domaren än lördagen men blev slagen av en Norsk skogis i NOM. Loke och grabbarnas priser :)

Och som sagt, utställningen var helt över förväntan! Och viktigast av allt var inte titlarna och priserna, utan att höra all fin kriktik och lovord inför deras utveckling de fick utav domarna. Och ÄNNU viktigare var deras temperament under helgen, för de är helt klart en tuff miljö. Men de var så lugna och duktiga hela helgen att jag inte ens hade vågat tro det! Och det var så himla skönt att se :) En kanonhelg var de helt enkelt!! :) 

Så avslutar vi med bilden Hampus syster Hanna tog på lilla "apan" ;)  

Kommentarer
Postat av: Sarah

Vilka duktiga killar och vad otroligt fina de är!!! Kan konstatera att Magnum och Kiwa fortsatt är väldigt lika (tror Magnums öron är lite större bara). Vad söt han var när han tydde sig till domaren.

Återigen Grattis!// Sarah

Svar: tusen tack sarah!! :)
Lisa Naréus

2013-01-07 @ 14:20:09
Postat av: Julia

Ååå så roligt att se lite bilder, jag har sådant sug efter utställning nu så det är inte sant!!!! Blir så avis och jag hade också velat vara där :)
Så roligt att det gick så bra för er. Hoppas ni fått mer smak för detta så vi kanske ses framöver ? :)

Kram från oss

Svar: haha jag förstår dig!! ;) och tusen tack :) jaa det var riktigt roligt (om än rörigt i skallen.. tur marie var där, haha) men vi har tänkt ställa i umeå och dit brukar du väl åka? :) sen blir det kanske västerås i maj också. vi får se hur de blir helt enkelt men det var verkligen toppenkul att ställa och de tyckte även min sambo som först sa att han inte tänkt följa med på utställningarna ;)
kram!
Lisa Naréus

2013-01-07 @ 14:32:46
URL: http://minasibiriskakatter.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0